Tisdagens outfit

host15

host13
Klänning H&M Divided // Mixade armband Littmarck, KJL, Tokyo Jane, H&M // Strumpbyxor Falke // Stövlar H&M // Ärmlös kofta Dagmar

Jag har fått gjort massor, massor idag och twinsen trivs superbra på dagis. Så skönt! Var tyvärr tvungen att tacka nej till en medverkan i Sveriges Radio som verkade jätteskoj men jag har redan en annan inplanerad sak. Kul att det redan börjar rulla på. 🙂  I nästa vecka börjar jag titta på en av de kontorslokaler jag är nyfiken på. Kom också på att det skulle vara inspirerande att ha en kontorsplats på ett köpcentrum eller i en klädesbutik. Får se var det blir, blir nog bra vilket som. 🙂

4 Comments

  1. 2 October 2013 / 09:09

    Vad roligt att det rullar på =)

  2. 2 October 2013 / 09:10

    Så snyggt! älskar dagmarkoftan! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.