Jag ska göra en film

I kursen sociala medier ska jag göra en film där jag fördjupar mig i ett avsnitt från boken Gilla! och jag känner mig helt lost. Men jag försöker intala mig att det är just sånt som är utvecklande. 🙂 Det värsta är tidspressen då jag kan inte lägga ner hur mycket tid som helst på filmen för jag måste hinna med annat också. Ämnet måste ju självklart bli bloggar men om ni har tips på bra och enkla program så får ni hemskt gärna tipsa mig!

6 Comments

 1. 1 October 2013 / 07:54

  spännande =)

 2. Molly
  1 October 2013 / 08:39

  Jag har kört fast totalt; har tänkt mig Twitter men har inte en aning hur och vilket verktyg?
  Vore hemskt trist att bli dissad efter andra uppgiften 😉

  • 1 October 2013 / 09:22

   Ja, nu när man klarat det första så vill man gärna klara fler. 🙂

 3. Aggie
  1 October 2013 / 19:20

  iMovie om du har mac, iPad eller iPhone 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.