Måndagens outfit

host10 host9
Topp Part Two // Halsband Gina Tricot // Byxor Vila // Armband H&M & KJL // Boots La Redoute // Jacka Josefssons

Lämnade barnen tidigt på dagis i morse innan frukost för första gången och har hunnit plugga, blogga och jobba med Stylistonline.nu. Deras sömn i natt var lite strulig och jag fick gå upp en timme tidigare för att hinna, och direkt börjar jag känna att en förkylning är på gång. Typiskt! Men den ska botas med tidig läggning och mycket C-vitamin.

14 Comments

 1. 30 September 2013 / 20:02

  Supersnygg outfit:) Hua för förkylningar. Dom brukar ha en tendens att bryta ut när man har sovit dåligt, hoppas att du mår bättre snart. Kram Linnéa

 2. Vivi
  30 September 2013 / 22:41

  Jag har förstått det som att du har börjat applicera färganalys på dig själv? Vad det än är så fortsätt med det för det är klockrent. Din hy får en så fin lyster i de här färgerna och du ser jättevacker ut trots att det är en helt vanlig vardagsoutfit. Får man fråga vilken årstid du är? Jag gissar höst eller vår. Mest vår:). Men jag kan bli förvirrad över färganalys ibland för det verka finnas lite olika teorier och “skolor”. Jag gjorde en analys i början av 90-talet, blev vinter och för mig har det gjort underverk. Går inte utanför dörren utan mitt färgpass!!!

  • 1 October 2013 / 09:20

   OK, tack, då ska jag försöka hålla mig till “mina färger”. 🙂

 3. 1 October 2013 / 07:10

  Snygg outfit på en vacker kvinna! Kul med lite färg på kläderna. Kanske får anlita dig för att få min garderob lite färggladare. 🙂 Sv: Färgen på håret är min egen. Tack för komplimangen. Numera tycker jag om min hårfärg, det gjorda jag inte i tonåren.

  Ha en fin dag. Kram Annika

  • 1 October 2013 / 09:21

   Tackar och niger! 🙂 Ha en fin dag du med. kram

 4. 1 October 2013 / 07:48

  Jättesnyggt 😉 Du passar utmärkt i den färgen på jackan.
  Kanske jag borde tänka mer på vad jag använder för färger 😛
  KRAM ANNA

 5. 1 October 2013 / 11:30

  Så snyggt, gillar kombinationen av färger! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.