Dagkräm från Rodials nya serie Stemcell Super-food

rodialstem

Jag har tidigare testat Rodial Glamtox Peel  och deras brun-utan-sol (minns inte produktnamnet). Rodial har nyligen lanserat den nya serien Stemcell Super-food som ska ge smidig, välnärd och strålande hud. Rodial har produkter som ger effekt, av de två jag har testat, så jag har mycket höga förväntningar när jag sätter tänderna i Stemcell Super-food Day Cream som kom med ett presskit idag. Priset ligger på 615 kr.

Det börjar bli kallare och jag behöver något kraftigare dagkräm med mer fukt. Eftersom mina porer lätt täpps till och jag samtidigt kan bli lätt torr på vintern har jag höga krav på en dagkräm. Det går inte med någon kräm från Ica. Den måste också fungera under makeupen så att inte allt halkar omkring.

I nästa vecka kan jag ge första utlåtandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.