Ingen träning

blogg4

Jag struntar i träningen idag. Känner med lite för trött i kroppen så jag avstår fast jag vill träna. Vill inte riskera att ev. förkylning bryter ut. Jag har lyckats träna 2-3 dagar per vecka ca 40 min per gång under 40 dagar efter en katastrofal vår (träningsmässigt), och har stora förhoppningar om att se fina resultat om två till tre månader. För att ha något mål tänkte jag att “fyrtio och fit” kunde vara en kul grej. 🙂

4 Comments

 1. 22 September 2013 / 14:06

  Tränar du hemma eller på gym?

  • 22 September 2013 / 20:29

   Enbart på gym just nu men har hantlar, matta, skivstång, pilatesboll och sånt hemma.

 2. Kattis
  22 September 2013 / 17:07

  Du är jättefin, Käthe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.