Tips till er som blonderar med Mood

blonderinghemma

Handlade ny blekning från Mood på Ica så jag har hemma tills det är dags att fixa utväxten nästa gång, vilket nog blir inom ett par veckor. Det jag ville tipsa om är att just nu medföljer en tub efterbehandling när man köper en blekning från Mood.

Tack för alla åsikter om mitt hår. Jag tänkte slänga i en inpackning som gör håret mer guldigt, för att börja med något, men hittade den inte, så jag lät en färgbomb från Revlon i nyansen light beige få verka i en minut. Jag är på väg mot mörkare och varmare. Svårigheten är att inte göra det för mörkt eller få en onaturlig röd ton eller annan missfärgning. Så jag tar det successivt. Målet är att bli ungefär så mörk jag är i mig själv (i bottnen) så det inte blir en ljus utväxt, för det är det fulaste jag vet. Jag vill också hitta en bra toning sen så jag själv kan fylla i utväxten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.