Så ska man posera med höga stövlar

stovlar

Jag har två par av H&M knähöga stövlar i en påse som jag hämtade ut igår. Jag kände snabbt på dem igår ikväll men de har inte fått se dagsljus än. Ska strax prova dem och posera så här. 🙂

Mitt oprofessionella jag: Gud, vad kul med höga stövlar som inte är högklackade. De kan nog bli använda en del och är roliga att ha. Min budget spricker men då får jag strunta i annat.

Som personal shopper: De ser fina ut på bild men det är ingen bra kvalitet och de kommer inte att hålla mer än den här hösten. Totalt bortkastade pengar. Dessutom är det inte ens din färg. Satsa på ett par stövlar i bättre kvalitet. Ha is i magen och vänta!

Jag fick godkänt på mitt praktiska test igår så det återstår bara att skriva en plan för hur jag ska nischa mig som personal shopper  (självklart blir det online som alltid har varit just min grej!) och sedan är diplomet mitt. Då kan jag kalla mig shoppingexpert utan att blinka. 🙂

8 Comments

 1. Eva
  19 September 2013 / 18:34

  Verkligen bra jobbat!!!/Eva

 2. 20 September 2013 / 09:28

  Så fina!!;)

 3. 20 September 2013 / 09:35

  Grattis till testet! En nisch kanske kan vara att att hjälpa stilförrivrrade kvinnor i post-graviditetstid. Jag tror att det skulle vara uppskattat 🙂 Eller alla som helt enkelt behöver förändring, av nöd eller lust. Man kan ju behöva lite hjälp på traven!

  • 22 September 2013 / 20:26

   Ja, jag tror på den nischen. Jag håller själv på att ta mig ur det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.