Lågklackade vinterstövlar – check!

vinterstovlar
Ska man ha fel färg på sig är fötterna det bästa stället. 🙂

Jag använde en grym rabattkod och klickade hem dessa stövlar från La Redoute, och tänka sig, de passade finfint! Fanns i brunt också men svart passar till min svarta ullkappa så bryter jag av med annan färg på halsduk och vantar istället.

Jag har svarta och bruna stövlar från Vagabond med klackar på ca 7 cm, d.v.s. vardagsvänliga, men jag behöver snygga lågklackade stövlar också med små barn. Dessa blir ett alternativ till vinterns varma UGGs och stövlarna med lite högre klack från Vagabond. Jag har också tänkt på att de inte ska vara för nätta men inte heller för klumpiga samt vara klassiska i modellen.

Gissa om jag är nöjd? 🙂 De finns att klicka hem här och just nu hittar jag bara en rabattkod som ger 20% rabatt. Koden 322851 ger 20% rabatt på höstnytt och 30% rabatt på sommarrean.

5 Comments

 1. therese
  14 September 2013 / 08:17

  Jättesnygga! Funderar på att klicka hem de bruna. Tänkte höra om man kunde få mer tips på kappor. Tycker den svarta från mq är jättefin men i kortaste laget… Du vet ingen liknande som är något längre? (Filippa k kappan är jättefin men lite för dyr).

 2. Marcus
  14 September 2013 / 09:02

  Det var snygga stövlar !! Har du spanat in Reebok freestyle AK än ???

 3. 12 October 2014 / 21:32

  Nyfiken, trivs du med dessa stövlar? Har du s i skaftvidd? Sitter de tight på dig? Är de små i storleken?

  • 13 October 2014 / 08:24

   Jag tycker de är breda i skaftet men har å andra sidan inga problem med breda vader. Klacken är jätteskön!! Har tyvärr slarvar bort dem i klädkammaren men ska försöka hitta dem igen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.