Evighetsnattning

Numera brukar nattningen ta ca 30 minuter vilket känns väldigt bra, men idag tog det två timmar för Chloé att somna. Två timmar då jag kunde bloggat massor men det får jag ta igen någon annan dag. Imorgon blir det ingen eftermiddagssömn för henne. 😉

Nu blir det te och Debatt på TV. Skulle egentligen behöva göra saker men värdesätter pauser allt mer.

2 Comments

 1. 12 September 2013 / 21:43

  Åh… vår tjej somnar (nu när dagis börjat igen) runt 21 varje kväll (så har vi väl haft det jämt, hon är en riktig nattuggla). På helgen, om hon inte får sova alls, kan hon somna runt 18. Dagis vill såklart att hon ska sova och efter en kompromiss sover hon nu 30 min (säger de, men vad vet vi…).
  Dessa kvällar alltså, som bara handlar om att hon ska sova… det är nog den största anledningen till att jag känner mig så sliten och inte längre orkar blogga ordentligt.

  Svårt problem det där, å ena sidan vill man ju hänga med sin skatt, å andra sidan är hon inte sitt bästa jag de där kvällstimmarna när hon är övertrött men inte kan sova.

  • 12 September 2013 / 21:52

   Svårt det där. Hon brukar inte sova så ofta om dagarna längre men tänkte testa att se om det kanske behövs på dagis. Men om det blir så här igen är det nog bättre att hon inte sover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.