Årets Rosa Bandet

rosabandet

Så här ser årets Rosa Bandet ut. Det är designat av Elsa och Helene Billgren som tänkte så här: ”Vårt mönster ’tummen’ är peppen, trösten och hoppet i ett. Fingeravtrycken är våra och det personligaste vi kan ge. Självklart ska vi bidra i kampen mot cancer, vi håller tummarna och inspireras av kroppens eget mönster.

På måndag börjar det säljas på ICA, Apoteket och Lindex.

Ska ni köpa?

5 Comments

 1. Ellinor
  13 September 2013 / 08:28

  Japp! Köper varje år och tycker det här var jättefint! Men modeskadad som man är hann jag tänka ‘åh, vad fint med zebra-mönster’ innan jag läste förklaringen. Ha en trevlig fredag!

  • 13 September 2013 / 21:40

   Haha, vad skoj! Lätt att man blir lite härligt skadad av mode. 🙂

  • 13 September 2013 / 21:40

   Haha, vad skoj! Lätt att man blir lite härligt skadad av mode. 🙂

 2. 3 November 2014 / 21:22

  Hej, sedan du ar en som stodjer Rosa bandet har jag lust att fraga vad du anser om alla artiklar och dokumentaren som gjordes nyligen som granskat rosa bandet och vad alla insamlade pengar egentligen gar till. Astra Zeneca ar till exempel en av de storsta sponsorerna av rosa bandet och en av de storsta foretag som slapper ut giftiga kemikalier..som i sin tur orsakar cancer…

  • 5 November 2014 / 22:22

   Fast jag tänker att syftet med Astra Zeneca är att göra läkemedel för att göra människor friska eller lindra, men givetvis måste man förbättra utsläppsnivåerna så mycket det går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.