Lördagens outfit

Dagens outfit Zara Lindex Hope
Så olika bilderna blir beroende på ljus bl. a..

Att jag aldrig lär mig! Tio minuter innan gästerna kommer hoppar jag i kläderna och hinner inte fixa håret (dock inte så farligt nu när håret är nyklippt och färgat). Det första jag ryckte tag i var den varmt röda byxkjolen från Zara och den randiga tröjan från Lindex var nytvättad (inspirerad av Annika Soulcity) och hade inte kommit in i den stökiga garderoben än och skorna lyckades jag rota fram i en annan hög. Halsbandet från H&M med fjärilar som jag tänkte ha på mig var ihopsnott sedan en av mina twins lekt med det. 🙂

Jag måste verkligen fixa min garderob! Det får bli septembers projekt!

11 Comments

 1. 1 September 2013 / 08:01

  Snyggt!! Vad heter du på Instagram?:-)

  • 1 September 2013 / 19:56

   kathe73 eller om det är Kathe73. Något sånt. 🙂

 2. Kattis
  1 September 2013 / 11:28

  Jag organiserade min garderod i år och har fått väldigt bra överblick vilket också gjort att jag använt mer av mina kläder, upptäckt gamla “nya” favoriter. Samtidigt insett att jag har köpt kläder som liknar ngt jag tidigare haft som alltså egentligen varit ett onödigt köp. Det har gjort att jag kan fokusera på kläder som jag inte har när jag köper ngt “nytt”, oftast vintage eller second hand.

  • 1 September 2013 / 19:57

   Det är kanon att göra. Det ska jag också göra. Läser garderobsmodulen just nu. 🙂

 3. 1 September 2013 / 19:23

  Snyggt blev det! 🙂

 4. 1 September 2013 / 19:52

  Superfint!! 🙂
  Kram

 5. 1 September 2013 / 21:05

  Jättesnyggt! Så fin byxkjol du har! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.