Följ mig på Instagram

Eftersom jag läser en kurs i höst som heter Sociala Medier har jag uppdaterat min Instagram-app så att jag kan ladda upp bilder igen (krävs för kursen). Följ mig gärna på Instagram, för det vore kul att se vilka ni är. 🙂

I våras pluggade två kurser på Folkuniversitet om SEO-optimering och Google Analytics, för att det är bra att ha på papper vad jag kan samt ser snyggt ut i CV:et. Detsamma med denna kurs från Linnéuniversitet – kul och bra. 🙂

4 Comments

 1. 3 September 2013 / 09:17

  Ska följa dig! ; )

 2. Anna L
  10 September 2013 / 09:44

  Hittar dig inte…

  • 10 September 2013 / 10:06

   Ändrat länken nu. Bytte till kathenilsson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.