Hair Repair Oil från Yves Rocher

Hair Repair Oil Yves Rocher

Äntligen kan jag tipsa er om en riktigt bra budgetprodukt för håret! För ett tag sedan fick jag med den här håroljan från Yves Rocher i ett presskit. Ibland är det svårt att hinna testa allt men så idag kände jag att mitt hår behövde en kick. Jag har inte använt hårinpackning på flera månader, skämmes på mig, så det var verkligen dags för välbehövlig hårvård. Jag masserade in oljan i hårlängderna och efter ca 10 minuter schamponerade jag håret två gånger och avslutade med balsam. Det blev bra, hur bra som helst. Ska definitivt användas fler gånger!

Köpinfo: 150 ml finns att klicka hem hos Yves Rocher för bara 69 kr just nu. OBS! Glöm inte rabattkoden YRSOMMER20 som ger ytterligare 20 % rabatt på allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.