Kollage inför frisörbesöket

20130824-114726.jpg

Efter helgen är det dags för frisörbesök! Jag har klippt ut bilder från hår- och modetidningar med hårfärger och frisyrer som jag gillar. Kollaget ska jag ta med till min frisör så blir det mycket lättare att förklara vad jag är ute efter. Har också med en bild som jag strukit över eftersom jag inte vill att färgen ska bli kall.

Vad tycks?

6 Comments

 1. 25 August 2013 / 15:16

  Smart att göra så inför frisörbesöket. Hoppas vi får se hur resultatet blev. Jag måste ringa min friör imorgon för att boka tid. Jag är lite sugen på att klippa lugg, men vet inte om jag vågar. Ha en fin söndagkväll. Kram

  • 26 August 2013 / 21:01

   Klart du ska våga! Jag passar tyvärr inte i lugg.

 2. Christine
  25 August 2013 / 15:26

  Har gjort likadant! Ska till frissan på lördag. Har ungefär samma hår som du, både längd, färg och frisyr. Ska klippa några centimeter, fem kanske, så att håret orkar locka sig lite och dessutom klippa lugg som jag inte haft på år & dar. En lång lugg som snabbt växer ut till en sidolugg, om jag inte gillar den. Ska bli spännande att se ditt resultat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.