Dagens

På ett sätt längtar jag till hösten och drar på mig Converse och Odd Molly-koftor, vilket blir för varmt mitt på dagen, men samtidigt vill jag passa på att använda mina nya shorts från Zara och annat somrigt.

Jag har börjat plugga in olika kroppstyper och hur man klär dem för att uppnå den eftertraktade timglasformen. Jag har alltid trott att jag varit ett “äpple” men det lutar mer mot en upp och nervänd triangel (på engelska inverted triangle och jag kommer inte på översättningen just nu). Jag ska skaffa måttband så att jag kan mäta och få fram min exakta form. När jag vet min kroppsform så vet jag också vad som passar bäst och då kan jag rensa ut allt skit i garderoben som inte sitter snyggt. Så slipper jag att storrensa varje vår och höst. Och köper jag sedan bara sådant jag passar i så slipper jag rensa bort en massa plagg.

Bloggar mer ikväll! Ni ska få se mina tre senaste köp! 🙂

1 Comment

  1. Eva
    18 August 2013 / 17:04

    Jag håller verkligen med om att Odd Molly-koftorna är jättemysiga att ta
    på sig när hösten närmar sig. /Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.