Större stjärnor

Tröjor Saint Tropez Hunkydory stjärna

I höst har stjärnorna blivit större på tröjorna och jag gillar det. Den vänstra tröjan kommer från Saint Tropez/Nobo Design och den högra som är dubbelt så dyr kommer från Hunkydory/Nelly. Båda tröjorna finns i olika färgställningar.

Vilken föredrar du?

Själv föredrar jag den från Saint Tropez eftersom den inte innehåller stickig lammull. Lammull är det värsta jag vet när det kommer till stickat så i det här fallet avstår jag gärna Hunkydory.

4 Comments

 1. Lop
  13 August 2013 / 21:36

  Nja…jag föredrar Hunkydory. Blir lite irriterad på ST total kopiering… Kvalitén känns sladdrig och jag tvättar mina ulltröjor med sköljmedel så blir de mjuka mot huden så för mig råder ingen tvekan!
  Må gott,
  Loo

  • 13 August 2013 / 21:40

   Jag förstår din tankegång men just lammull klarar jag inte av. 🙂

 2. 14 August 2013 / 09:03

  Svårt! Snygga båda två:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.