Ett fint paket från Zara

Paket från Zara

Det var flera år sedan jag beställde något från Zara. I förra veckan bloggade jag om den här byxkjolen från Zara. När jag såg Annika Soulcity ha den på sig kunde jag inte bärga mig längre. Det fick bli en beställning. Jag chansade på min vanliga storlek trots att jag har fått för mig att Zaras storlekar är små.
Fina byxkjolar från Zara

Ååååå, så fina. Det blev en svart och en orangeröd. Testade som hastigast över ett par byxor och de var som tur var inte för små i midjan vilket jag oroade mig för. Här finns de om ni är intresserade. Priset är 299 kr och de är verkligen jättefina! Nu måste jag spana in utbudet från Zara mer noga.

Kommer att bli alla modebloggares byxkjol. 😉

6 Comments

  1. 13 August 2013 / 02:01

    Jag har också spanat på dem! Måste prova (och kanske köpa) nästa gång jag är i stan.

  2. 13 August 2013 / 05:10

    Där finns hur mycket fint som helst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.