En del av fredagens

En del av dagens outfit
Linne Acne // Byxor Cleave Vila // Sandaler Donna Girl // Nagellack White Mavala

Det sägs att de flesta har börjat jobba igen och kommit in i vardagsrutiner. Själv lunkar jag fortfarande omkring i semesterkläder. Det får bli mer piff i början av september när det blir vardag igen. Då hoppas jag ha kommit till utbildningsmodulen som handlar om garderoben och hur den ska rensas och byggas upp. Tänker applicera mina nya kunskaper direkt på min egen garderob. Jag kan blogga om det också om det är något som lockar?

Skriver mer om det vita nagellacket senare ikväll!

3 Comments

  1. Christine
    10 August 2013 / 08:52

    Verkligen, låter jätteintressant! Vad är det för kurs? Vart läser du den?

    • 10 August 2013 / 12:50

      Jag läser den på distans (med hjälpa av skype, internet och material hemma också). Maila mig så kan jag skicka länkar om du är intresserad. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.