Dagens färger och på väg att bli personlig stylist

Grön tunika Acne // Vita byxor Pieces // Träskor Swedish Hasbeens H&M // Väska Marc by Marc Jacobs // Armband med nitar Lindex

Idag satte jag tänderna i kursmaterialet så att jag inom ett par månader ska kunna bli diplomerad personlig stylist om allt går vägen. Eftersom jag vill kunna grunden till det imagekonsulterna kan om färg, kroppstyper o.s.v. har jag valt en utbildare som är certifierad av AICI, så jag vet att utbildningsnivån är hög. Inom någon vecka kommer jag att få hem bl.a.  draperingstyger till färganalyser och det ska bli så in i skoj. När jag har denna utbildning klar kan jag sätta upp min nya bloggtjänst. Jag har redan börjat jobba med hemsidan och kommer att fixa med den under utbildningen. Därefter tänker jag gå en till stylistutbildning som en känd TV-stylist håller i. Jag tror det blir en perfekt mix och att jag kommer att lära mig massor av nytt!

6 Comments

 1. 8 August 2013 / 21:59

  Åh så spännande! Låter jätteroligt och alltid kul att lära sig nytt och utvecklas. Stort lycka till! Kram Linnéa

  • 8 August 2013 / 22:01

   Tack! 🙂 Kan inte tänka mig något roligare att plugga just nu. Men jag sa samma sak när jag pluggade kemi. 😉

 2. 9 August 2013 / 07:25

  Vad kul! Hoppas att det går bra. 🙂

 3. 9 August 2013 / 08:08

  Låter kul Lycka till

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.