Att hitta de perfekta sandalerna

Det är inte lätt att hitta snygga sandaler som går att använda en hel dag utan skoskav som följd, som är sköna, som är snygga, som sitter bra på foten utan att hafsa runt, som inte har för mycket trendiga detaljer och som passar till det mesta.

Ett plus är om de inte går för högt upp på vristen eftersom de inte kortar av benen då (om man vill använda kjol eller klänning). Har man inte klack blir inte benen längre direkt. Annars kan man alltid välja hudfärgade eller bruna sandaler som smälter in med benen och som därmed inte “klipper av” dem. 😉

Jag undrar om inte dessa reafynd från La Redoute (jag gav en hundring eftersom jag vid tillfället hade en rabattkod som gav 50% rabatt på reapriset) kan klara många av dessa krav. Jag ska testa mer ikväll. 🙂

P.S. De finns i svart, silver, gråbeige och brunt.

6 Comments

 1. 8 August 2013 / 22:03

  Supersnygga, vilket kap! Ser ut att vara i skinn, det brukar vara lite snällare mot fötterna 🙂
  Sv: Tack så mycket! Jag tog en storlek större då min rumpa tar lite plats. Men i midjan var de helt normala tycker jag.
  Kram!

 2. 11 August 2013 / 16:38

  Ja gud så snygga! ser supersköna ut också!!;)
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.