Hösten helt klar

När jag skrev det här inlägget var jag ganska velig, ovanligt velig för att vara jag när det gäller att välja vad jag vill göra. Den senaste veckan har jag kommit tillbaka till min fasta övertygelse över vad jag vill. Och det gör att jag ser fram emot hösten än mer. 🙂

1. Jag pluggar alla kurser på distans så att jag får maximal flexibilitet. Det blir en härlig blandning av mode (!), utveckling och design av mobila applikationer samt marknadsföring.
Start: 12 augusti.

2. Jag satsar rejält på bloggen och bygger på med en ny typ av tjänst.
Start: 1 september, tjänsten lanseras några månader senare.

3. Startar nytt projekt med en programmerare.
Start: augusti.

4. Styrketräning 3-4 dagar per vecka.
Start: september.

Där har ni höstens schema. Så skoj det ska bli!

6 Comments

 1. Kattis
  29 July 2013 / 10:27

  Hej och lycka till med allt!
  Vill tipsa om responsive.is där du kan fylla i och testa din design om den är responsiv. Du kan välja skärmtyp genom ikonerna längst upp till höger. Om designen är responsiv kommer den förändras för varje skärm. Din sida just nu anpassar sig inte så då behöver man zooma in om man läser på mobilen.

 2. Eva
  29 July 2013 / 21:19

  Du är verkligen ambitiös. Jag önskar dig lycka till med allt !!

 3. 1 August 2013 / 09:09

  Många spännande saker på G verkar det som 🙂 Ska bli skoj att följa, jag jobbar själv med webdesign nuförtiden och tycker såna här projekt är så skoj att följa. Lycka till!

  • 1 August 2013 / 20:11

   Vad roligt! 🙂 Tar du på dig frilansuppdrag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.