Att bestämma sig

Jag brukar inte ha svårt för att bestämma mig för vad jag vill men jag måste välja mellan flera roliga saker i höst för jag hinner inte allt, och det gör mig gaaaaalen. 🙂 Jag vet, lyxproblem att kunna välja. Men så kom jag på varför jag inte vet och det beror på att det inte är många konstanter inblandade, det är för många variabler.

Jag vet t.ex. inte hur inskolningen på förskolan kommer att gå (blir det annorlunda med tvillingar?), exakt hur kort eller lång tid ska de vara där (vill inte ha de där jättelånga dagar trots att det är en jättebra förskola), hur mycket extra tid tar det med logistiken (att oss till och från min skola, jobb och skola/förskola), mer träning vill jag absolut hinna med och sedan vill jag få en bra balans på allt. Med balans menar jag inte att t.ex. vara ledig hela kvällen och helgen – jag är van att jobba/plugga utöver vanligt heltidsarbete, men jag vill hinna göra saker bra.

Men jag tror det blir de här tre grejerna (det är alltid bra att skriva ner funderingar för det blir mer verkligt då):

1. Ett års plugg (apputbildning med fokus på design, idéutveckling och projektledning).

2. Mer fokus på bloggen och uppstart av ett nytt projekt som inkluderar en utbildning motsvarande ca 40 timmar.

3. Ett kul projekt med en programmerare, något som jag har funderat på sedan 2010 men sedan kom graviditeten emellan. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.