En delvis dagens

dagens

Det är för varmt idag och värme njuter jag inte alls av. Jag har varit på solsemester två gång i mitt liv och har ångrat mig varje gång. 🙂 Det är bara på den svenska stranden med fläktande vindar eller utomhus sent på kvällen som funkar när det är riktigt varmt. Jag försöker överleva dagen i linne från Marni/H&M och shorts från Hunkydory. Superbekväma plagg för när det är varmt vill jag ha allt annat än en åtsittande korsett.

P.S. Jag vet, inte så snyggt med svart linne under som syns men mina vita med tunna spagettiband är i tvätten.

4 Comments

  1. Molly
    24 July 2013 / 20:49

    Jag är precis likadan Käthe, skönt att inte vara ensam om att känna så!

  2. Eva
    25 July 2013 / 20:50

    Oh, vad jag tycker linnet är snyggt/Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.