Strandbild

Dagens projekt var att packa bilen full med strandprylar och barn och därefter köra till stranden. Gick faktiskt riktigt bra. Sedan var det ett evigt smörjande och pudrande med solskyddsfaktor och det var turligt nog bara jag som brände mig (på det klassiska stället nacken). Det var ju inte direkt något strandhäng med tidningar eller bok men det var kul att komma dit. Nu kan det prickas av från listan. 😉

Jag hittade faktiskt en bärnsten också. Visst var den liten, sambon undrade hur jag ens kunde hitta den, men känslan av att plocka upp den var som att vaska guld. Inte för att jag har vaskat guld men om jag tänker mig hur det skulle kunna vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.