Planerna inför hösten klara

Så skönt att veta vad jag ska göra! Det blir eget företagande (där bloggen kommer att vara central) och distansstudier. Plugg och jobb kommer att vävas samman som ni kommer att märka längre fram. Inskolning av de små i början av september och senast tre veckor därefter beräknar jag vara igång för fullt. Fritiden kommer jag att ägna åt styrketräning och köket som ska bytas ut helt inklusive en vägg som ska bort. Och sedan är jag inte dummare än att jag förstår att det säkert blir en hel del VAB i början men eftersom jag främst kommer att jobba och plugga med hemmet som bas (i alla fall till en början) går det att kombinera. Så peppad! 😉

2 Comments

  1. 4 July 2013 / 13:20

    Vad spännande! Låter härligt att ha planer inför höststarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.