Det går lika bra med Lindex

Det är en missuppfattning att mode måste vara så extremt dyrt. Det går att få till en snygg look med kläder och skor från budgetkedjorna också. Visst, kvaliteten är inte densamma, men festplagg utsätts oftast inte för lika många använingstillfällen (= mycket mindre slitage) som vardagskläder och därför brukar de vara helt OK att köpa billigt.

Klänningen till vänster kommer från Lindex och kostar 299 kr. Klänningarna från Donna Karan och Michael Kors finns hos Net-a-Porter och fungerar som inspirationskällor. Matcha Lindexklänningen med svarta pumps och en stor svart kuvertväska. Blanda gärna olika strukturer när du kör på helsvart eller gråskala.

Tips! Ecco har rea just nu så där finns chans att fynda behagliga festskor. Själv kör jag med sköna pumps från Vagabond i modellen Jive.

4 Comments

  1. Kattis
    3 July 2013 / 09:53

    Att inte glömma: det finns mycket snyggt på second hand också. I bra skick dessutom då många kläder inte använts så mycket eller alls för den delen. Har fyndat Acne, filippa K, tiger of sweden för att nämna några… Gäller att ha ögonen öppna bara och leta. Så upplyftande också när man fyndar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.