Betyg på kvällens buffé

Det finns många recept på nätet men långtifrån allt är gott. Det finns så många dåliga recept, men jag hittade faktiskt två nya favoriter ikväll från buffén jag gjorde igår/idag. Här kommer mina recensioner.

En av mina favoriter ikväll var denna potatissallad där potatisen rostas i ugnen. När potatisen svalnat blandas de med en dressing, kryddgrönt, sparris, rädisor och salladslök. Enkelt och gott men nästa gång sätter jag nog lite sting på det med t.ex. dijonsenap i dressingen. Vi åt den kall men är nog allra godast ljummen. Denna potatissallad kommer jag att göra igen. Receptet finns här >>

En bönsallad med haricots verts, kronärtskockshjärtan och sparris blandat med pesto. Helt OK men inget jag gör om. Receptet finns här >>

Foccacia enligt Leilas recept med bland annat honung i degen. Jag brukar inte lyckas med hennes recept (Tina passar mig bättre!) men detta var gott. Jag valde dock att ta en plåt per sats för att få den tjocklek jag ville ha. Barnen uppskattade det mycket. Ska göras snart igen! Receptet finns här >>

Ruccularöra som var enkel att göra. Om jag ska vara helt ärlig föredrar jag basilika eller blandade örter. Inget jag kommer att göra igen. Receptet finns här >>

Fick ingen bild på kycklingen. Inget jag heller komma att göra om. Gick att äta men ingen smaksensation. Receptet finns här >>

Till efterrätt blev det mina mazarintårtor. Inte helt nöjd då limemarinerade jordgubbar ger en helt annan karaktär och balans men bottnarna är väldigt trevliga och lätta att göra. Kan bli en hit med rätt smakkombinationer. Kommer att göras igen för att testa annat till. Receptet finns här >>

Och detta var mina kräsna betyg. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.