Shoppat på outlet

Jag håller på att bygga upp min garderob igen efter två års slafs här hemma med två små. Busungarna fyller förresten två imorgon! 🙂 Mycket fläckar och slitage har det blivit på mina kläder och en del plagg går inte att rädda. Jag håller på att bygga upp en ny basgarderob (mer om den sen) och idag shoppade jag överdelar på SWEdala outlet till superduperbra priser. Det blev en svart och enkel festtopp från Tiger of Sweden, vit/offwhite lös topp från Hunkydory, sportig topp från Saint Tropez och en grönrandig topp från Monrow. Det blev också två par snygga strumpor från Happy Socks. Alla överdelar passar faktiskt både till vardag och fest beroende på hur jag väljer att matcha dem. Skulle jag köpt de här plaggen i vanlig butik hade jag fått ge flera tusen kronor, men på outlet kan man komma undan med upp till 80% rabatt.

Tips! Om ni ska semestra i Skåne i sommar så tycker jag att ni ska passa på att besöka SWEdala outlet som ligger ca 2 mil utanför Malmö. Där finns märken som t.ex. Replay, Hunkydory, Stylein, Monrow, Saint Tropez och många fler. Finns också en stor kill-, jeans- och skoavdelning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.