ANNONS:

Skanshage Sweden – ett nytt lovande smyckesmärke

När man bloggat så många år som jag har gjort finns man med på många listor hos PR-firmor och får ofta pressutskick/presskit och trevliga inbjudningar till fester och annat i Stockholm (även om det är mycket sällan jag går på något). Därför är det extra, extra roligt när man får känna på något nytt som man direkt klickar med och som man känner att det kommer att gå bra för. Jag fick hem ankelremmar från Skanshage Sweden för att förnya skor man redan har. Vilken bra idé och dessutom underbar kvalitet! Skanshage Sweden har också silversmycken men jag är särskilt glad att jag fick testa just ankelremmarna och att de var hudfärgade. Kommer att passa mig perfekt. Det dröjer nog inte länge förrän modetidningarna börjar skriva om ankelremmarna (om det inte redan gjorts).

Här finns webbutiken.

 

4 Comments

  1. Jeanette Skanshage
    30 May 2013 / 09:37

    Vad roligt att du gillar ankelremmarna! Stort tack för de fina orden!

  2. Kattis
    19 June 2013 / 21:19

    Låter bra för miljön också, bra när man förnyar det man har!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.