Ny mineralfoundation och BB-kräm

Det var extremt svårt att välja ny mineralfoundation då jag velade mellan många olika. Det finns så många på marknaden nu jämfört med låt oss säga för bara fem år sedan. Valet föll faktiskt på Clinique Superbalanced Powder och jag hittade den billigast (och säkrast) hos Baresso. Jag dissade Clinique Superbalanced Powder när jag testade den först men den kom att bli en favorit när jag slängde den medföljande applikatorn och ersatte den med en kabuki-borste från bareMinerals. Den täcker ganska bra för att vara mineralfoundation i puderform och jag vill ha ganska mycket täckning just nu. Därför föll valet på Clinique Superbalanced Powder i nyans nr 3 Neutral. Nästa steg är att testa bareMinerals Ready som är en fast mineralfoundation men jag behövde en direkt som jag vet fungerar.

Däremot blev jag väldigt sugen på en BB-kräm och valet föll ganska enkelt på Decleor. Decleor brukar inte täppa till mina makabert känsliga porer och produkter från Decleor är mycket vårdande. Jag hittade Decléor Hydra Floral Multi-Protection BB Cream billigast hos Harmoniq. Den finns bara i en nyans vad jag kunde se så valet var enkelt.

Min tanke är att kombinera Decleor BB-kräm och Clinique mineralfoundation för extra fin effekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.