Mycket energi!

Idag passade mamma barnen så jag kom iväg och tränade, dammsög, förberedde middagar två dagar framåt, köpte sommarblommor och planterade, plockade undan och gjorde lite av varje som jag har svårt att hinna annars. Så himla skönt att komma iväg och träna för det ger så mycket mer energi än det tar. Kan rekommendera det till alla som känner sig trötta och sega. Upp och hoppa och lyft lite tyngder.

Imorgon ska jag köra plankövningar hemma. Har beställt Olgas bok Träning för nyblivna mammor. Inte för jag är nybliven mamma, det är snart två år sedan, men bålen är min svaga länk så jag tänkte bygga upp den under sommaren för att kunna träna riktigt tungt till hösten. Då hoppas jag att mina leder också har stabiliserats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.