BareMinerals Foundation som löst eller pressat?

Jag har snart slut på mineralfoundation och måste beställa nytt senast imorgon. Jag funderar på en lös Foundation från bareMinerals, Youngblood, Clinique eller SheerCover. men så skulle jag även vilja testa bareMinerals (relativt) nya pressade foundation Ready som jag har hittat hos Skincity.

BareMinerals Ready på Beautykey >>

Någon som har testat den? Vad tyckte ni?

4 Comments

  1. 27 May 2013 / 07:17

    Min mamma fick den pressade varianten i sin glossybox och gav den till mig. Tyvärr var den för mörk, men jag gillar den och tänker ev leta upp en nyans som passar mig. Jag hatar den lösa foundation från bM (plus alla andra märken), men den här gav jättebra täckning, snygg finnish och går lätt och snabbt att applicera.

  2. ellendellen
    27 May 2013 / 19:29

    Test pür minerals istället. Jag hade Bare minerals innan men nu är det pür som är favoriten! Känns fantastisk på huden, täcker men endå “skir”. Bra pris.
    http://www.purminerals.se/foundation.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.