ANNONS:

Att vara förväntansfull

Är ni förväntningsfulla inför sommaren? Vad har ni för planer? Vi har inte extremt mycket inplanerat vilket känns skönt. Mycket förberedelser inför hösten men också att njuta av sommaren och ta den som den kommer innan hösten inleds med inskolning på dagis och nya projekt/utbildning eller vad det kan bli. Spännande!

Just nu har jag följande i huvudet: skolavslutning, Legoland, barnen fyller år, fixa kalas, midsommar, kanske Lilla Torg en kväll eller två, stranden, övernattning på något skoj ställe, Göteborg, grillning med vänner m.m..

Till hösten: jobb/projekt/kurser/utbildning/satsa mer på bloggen, styrketräning 4 dagar per vecka för att bygga på och då tänkte jag träna på lunchen för att hinna detta och äta framför datorn efteråt, kolla shoppingtips i butiker 1 ggr per vecka och leverera fina tips i bloggen.

Du då? 🙂

1 Comment

  1. 30 May 2013 / 14:02

    Väldigt förväntansfull inför sommaren som även blir den första med vår lilla dotter (nu 6 mån). Bla gotlandssemester har vi framför oss och det ser vi fram emot 🙂 Sen till hösten blir det lite plugg kombinerat med mammaledighet och även en hel del styrketräning som jag så smått kommit igång med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.