Riktigt värdelös blondering

20130523-222703.jpg

Testade en ny blondering idag – Schwarzkopf Blonde L100 Platinum Lightener Ice Blonde. Den ska bleka upp till sex nyanser och innehåller en anti-yellow-effect. Det innebär på ren svenska; en rejäl blondering som motverkar gula pigment. Inget av det uppfyller Schwarzkopf Blonde L100 Platinum Lightener Ice Blonde. Jag har testat några olika blonderingar det senaste året och denna är värst. Den satt i 45 minuter men trots det blekte den inte tillräckligt vilket gjorde håret ljusgult. Dessutom innehåller blekningskrämen man blandar inget violett pigment alls som ska motverka gult, utan det är efterbehandlingen som gör det. Nästa gång köper jag Depend igen. Tycker den har varit bäst hittills.

Ja, så nu sitter jag här med violett skumtoning där jag blekte. 😉

6 Comments

 1. Ingela
  24 May 2013 / 16:15

  Hej!
  Angående nåt annat- skickade efter de där bootsen (la redoute) du tipsade om. Supersköna! Vet inte om de var så beige (mer bruna?), men det funkar ändå. Har du sockar i dem, eller barfota? De går ju lite “ner” över vristen typ så om man har sockar syns de…hur gör du?
  Köpte du dem med? Visa? 🙂

  • 24 May 2013 / 22:01

   Japp, ett par beige är på väg hem till mig, har inte kommit än. Jag kan tänka mig fina sockar soms ticker upp, barfota eller ankelsockar som slutar precis där foten slutar, Testa vad som passar dig och kläderna du har till. 🙂

   • Anna
    25 May 2013 / 22:33

    Köpte också skorna och har samma funderingar som Ingela. Svårt vad man ska ha för strumpor. Skulle vara intressant att Se olika varianter på..

 2. Ingela
  24 May 2013 / 16:26

  Och förresten, var de verkligen bara 5,5 com hög klack? Hur räknas klackhöjd egentligen 😛 Är det inte från det högsta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.