Testar Jan Marini dag 6

Uppdatering för dig som också är nyfiken på Jan Marini.

Antal appliceringar: 9 st.
Hudstatus: Huden börjar balanseras och det känns inte längre så finnigt/infekterat. Skönt!
Övrigt: Vet inte om det är på grund av att jag slutat med steg 5 (solskyddet) och ersatt med annan solskyddsfaktor eller om det beror på något annat, men det poppar inte upp lika mycket “skräp” längre. Får se imorgon om det fortfarande går åt rätt håll. I så fall borde huden se fin ut om 3-4 dagar.

Frågor?

4 Comments

 1. Ellendellen
  19 May 2013 / 21:30

  Jag bytte till Jan Marini för ungefär ett år sedan och sedan dess är jag fast! Jag ser en otrolig skillnad i min hy. Färgen har blivit jämnare, hudkvaliten har blivit fantastisk och de få orenheter som dyker upp oftast runt mensen försvinner på nån dag. Ska bli spännande att se vad du tycker.

  • 22 May 2013 / 11:51

   Vad bra, låter lovande. Min hud har börjat balansera sig nu.

 2. Christine
  20 May 2013 / 16:09

  Tänker du lägga till solskyddet igen när huden fått vänja sig? Tänker att det är svårt att veta om det är just det steget eller bara invänjningsfasen som spökade annars?

  • 22 May 2013 / 11:50

   Jag ska testa sen igen när huden är i balans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.