En svart festlig sommarbas

Jag har redan den fina kavajen från H&M och så här är jag mest sugen att använda den i sommar när det vankas fest. Shortsen kommer från Selected Femme och reas hos Boozt, den fina hatten kommer från Gina Tricot och linnet  från Vero Moda/Boozt. Alltsammans går på under 1000-lappen! Glöm inte att fylla i din e-post för att få en personlig rabattkod som ger 10% rabatt hos Boozt.

Andra användningsområden till fest/vardags:
Kavajen en vardag till jeans och sandaler, shorts en varm sommardag till vit t-shirt och Converse/sandaler, hatten till maxiklänningen på shoppingrundan eller på väg till stranden och linnet funkar till precis allt.

Alternativ! Vill du ha längre shorts är dessa ett bra alternativ.

3 Comments

  1. Anna
    19 May 2013 / 21:22

    Jättefint. Snygg kavaj.. Är nyfiken på att se odd Molly toppen på dig. Måste man ha något under? Mvh anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.