Mina boots på superrea hos La Redoute!

Jag har både köpt och tipsat om dessa mockaboots från La Redoute tidigare i vår och nu måste jag blogga om dem igen. De finns nämligen på rea och går att klicka hem för 260 riksdaler. Mycket bra pris! Jag tog svarta sist och nu funderar jag på de beige. Det bästa med dem är att klacken är på fotvänliga 5,5 cm och att de är så enkla att de blir snygga till nästan allt – shorts, kort kjol och byxor. Fullpris var 849 kr och märket är Active Wear.

8 Comments

 1. 8 May 2013 / 21:40

  De är supersköna…..:)
  Har både de beige och svarta!
  Man kan t o m vara barfota i dem……
  Kram
  Carina

 2. Anna
  8 May 2013 / 22:25

  Har de svarta som är jättesköna. Funderar nu på att slå till på de beiga..

 3. 14 May 2013 / 14:11

  Hur är de i storleken? La redoutes storlekar brukar ju vara lite speciella iaf när det gäller kläder.

  • 14 May 2013 / 21:21

   Jag brukar ha 38 eller 39 i skor och i dessa har jag 39.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.