Min syn på Windows 8

Om jag ska beskriva Windows 8 med två ord: Klyddigt skit!

Jag har använt det ett par veckor och frågan är om jag någonsin vänjer mig. Det är alltid en tröskel i början när man byter till något annat, t.e.x. operativsystem, men efter ett tag ger det sig och redan efter någon dag brukar jag ha glömt den andra versionen. När det gäller Windows 8 så sågar jag det totalt, framför allt för att det tar sådan tid att snabbt förflytta sig mellan olika program. Det är ett måste för mig att kunna jobba snabbt och med lätthet förflytta mig mellan t.ex. fotogalleri, Photoshop och webbläsare.

Windows 8 känna ofärdigt, som ett hemmaklåperi av två olika system och inte alls användarvänligt. Teknik får aldrig gå före användarvänlighet!

Någon som vet om man kan installera något tillägg så att utseendet och därmed navigeringen blir som Windows 7?

5 Comments

 1. Kattis
  6 May 2013 / 10:20

  Har också hört att windows 8 inte vart så bra, det brukar vara varannan version som lyckas på något sätt. Har inte det själv utan har windows 7. Har fått uppfattningen att man kunde växla mellan två vyer i W8, ett vanligt skrivbord och det nya utseendet med rutorna. Men vet ej hur.
  Lycka till iaf, låter frustrerande.

 2. Marie Fränden
  6 May 2013 / 16:13

  Hej
  Frågade min man nu ikväll som oxå Inter med Windows 8 och han sade att du laddar ner ett tredjepartsprogram som heter classic shell och du kan googla på det så får du fram ariorna du ladda en det och det är gratis och så ska det lösa ditt problem.
  Lycka till /Marie

 3. 10 May 2013 / 17:46

  Skönt att höra nån annan som inte gillar windows 8, jag höll på att börja grina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.