Jag skiter i våren

Riktigt ljuvligt vårväder är det men ärligt talat så struntar jag blankt i det. Jag önskar bara att vi vore friska här så att vi slapp boka av allt. När sambon fyllde år hade vi kräksjuka och kunde därför inte hitta på något skoj (jag hade bokat skow och middag) och imorgon kommer jag inte iväg på Mitt företag-turnén i Mamö. Jag hade satsat fullt ut och köpt en dyr VIP-biljett på 695 kr + moms och naturligtvis går den inte att boka av. Suck, suck, suck! Och så såg jag fram emot att träffa Bernardica en hel eftermiddag! Och när jag ändå håller på och klaga här i bloggen (händer inte så jätteofta) så vill jag säga att jag hatar Windows 8, telefonförsäljare (90% av dem) och att jag inte får tag i en konstruktör som kan beräkna balken mellan kök och vardagsrum.

Så, nu känns det bättre!

P.S. Om någon vill köpa min biljett med minst 50% rabatt så hör av dig! Det är nätverkande och föreläsningar för småföretagare, lunch ingår och VIP-plats.

Om det finns fler som vill klaga – varsågoda! 🙂

2 Comments

  1. Kattis
    7 May 2013 / 11:59

    Ibland måste man få göra det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.