Jag sätter upp en ny webbutik

….där jag slipper allt skickande. Det är så kul att starta och driva webbutik med allt vad det innebär men det finns nog inget tristare än att packa. Jag har packat vad jag ska, känner jag, men e-handeln överger jag inte. Har hittat ett nytt koncept som passar mig och det blir inom mode och skönhet och allt kommer att vara handplockat av mig. Söker därför några läsare som kan tänka sig att testa butiken och tycka till. Jag hoppas den ska kunna lanseras under maj månad. När jag startade min första webbutik blev jag klar på bara tre veckor – från idé till att betallösningar och produkter fanns på plats. Tar det dock lite lugnare den här gången fast jag slipper tänka på inköp och betallösningar.

Maila till info@kathe.nu vid intresse att testa!

5 Comments

  1. Anna L
    6 May 2013 / 19:47

    Grattis! Å, så spännande! Jag är gärna testpilot, om prisklassen passar mig. Lycka till. 🙂

  2. 7 May 2013 / 08:34

    Låter spännande! Hade gärna testat om jag hade haft råd att handla 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.