Verkar stämma med mina färger

20130412-124752.jpg

Hämtade ut byxorna idag och färgerna verkar vara varma vilket jag hoppades på. Min färgkarta kommer väl till pass när jag blir osäker, då försöker jag hitta likadan färg som finns med alternativt någon som matchar med de andra. Jag tycker det ser ganska bra ut.

Vad tycker du?

3 Comments

 1. Annika
  12 April 2013 / 16:31

  Skulle också vilja göra färganalys men det finns inte i min lilla stad 🙁

  • vera
   13 April 2013 / 17:29

   Kolla in prettyyourworld.com! Man kan göra en analys via e-post om man tar bra bilder i dagsljus. Min uppfattning är att hon/Lora/ är väldigt kunnig och gör bra analyser. Om inte annat så finns det massor av exempel på verkliga klienter som hon har analyserat och skriver om.

   • Annika
    14 April 2013 / 05:28

    Tack för tipset. Ska genast kolla upp det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.