Börjat testa torrschampon

Min första åsikt så här direkt efter första användning: Båda sprayas lätt och smidigt i hårbotten. Sunsilk ger uppfräschning och håret känns mindre fett. Automatiskt mer volym eftersom det blir mindre fett och platt. Kicks ger både uppfräschning och extra volym som märks direkt, som lätt vaxeffekt. Upplever inte att någon av produkterna efterlämnar vita pulverspår.

Berättar mer ikväll hur det har gått under dagen.

Uppdaterat kl. 21:41. Båda har klarat dagen bra. Håret känns mest fräscht där jag använt Sunsilk men det kan bero på att Kicks effekt påminner om en mildare variant av Dust-it och jag tycker vaxeffekten gör att det känns skitigt. Ska be sambon kolla dofterna. Mina bihålor håller precis på att återhämta sig och jag börjar känna av lite doft, dock inte tillräckligt för att kunna bedöma dofterna.

2 Comments

 1. Kattis
  12 April 2013 / 15:31

  Och doften?

 2. Jennie
  15 April 2013 / 09:50

  Dust it är inte ett torrschampo per se. Funkar inte speciellt bra för detta heller. Som du säger håret känns mest skitigt…

  Mina favoriter är got2b Rockin’ It Encore Fresh och Batiste original.

  Värsta hemska doften har Lee Stafford.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.