Inspiration: Gul t-shirt

Jag upptäckte för ett par dagar sedan att jag har väldigt få enfärgade t-shirts utan hål, fläckar som inte går bort eller annat trams. Det är t-shirtar som jag använt de senaste två åren och som blivit illa tilltyglade under mammaledigheten. Jag har hittat snygga hos Acne men de är som bekant lite dyrare, så jag ska testa den här från Nellys märke ISSUE 1.3. Materialet är av 30% lin och 70% bomull vilket låter bra. Modellen är oversize vilket jag också gillar och jag tycker den ser snygg ut på. Den gula finns på rea för bara 99 kr. Den finns också i svart och vitt och de kostar 199 kr styck vilket inte heller är fy skam. Jag tänker testa att klicka hem den gula och eventuellt sen svarta också. Då får jag två t-shirts till priset av en halv från Acne. Det märks att man blir smartare av att studera, inte sant? 😉 Eller snålare… Vi får se, men det ena behöver inte utesluta det andra.

Och mer gul inspiration från Net-a-Porter. Fint, vilket borde medföra att gula byxor och jeansskjorta blir en bra kombination för att anknyta till inlägget nedan.

4 Comments

 1. Eva
  13 April 2013 / 10:30

  Så härligt med ljusa vårfärger! /Eva

 2. 14 April 2013 / 10:32

  Hoppas du kan recensera dem och gärna bild hur de sitter på också. Jag är i desperat behov efter bastoppar och lite piffigare än mannens t-shirtar får det ju gärna vara 😀

 3. 14 April 2013 / 10:33

  Förresten, nelly har ju 10% studentrabatt. Kanske gäller dig också?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.