Tänker inte tvätta håret imorgon

För då ska jag testa två nya torrschampon. Det ena komer från Kicks och det andra från Sunsilk. Jag vill inte välja vilket jag ska testa först så jag testar båda samtidigt – på varsin huvudhalva. Vem vet, ena sidan kanske blir fluffig och fin och andra platt med vitt mjöl. *haha* Följ den spännande fortsättningen.

2 Comments

  1. karin
    11 April 2013 / 21:37

    Jag letar efter ett bra torrschampo som inte luktar för mycket. Tycker de jag testat luktar så starkt så berätta gärna vad du tycker om doften!

  2. Kattis
    12 April 2013 / 09:25

    Skriv gärna vad du tycker om doften, söker ett torrschampo med mild doft eller helst utan parfym.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.