Är jag galen eller är jag vårgalen?

Har ni hunnit testa de här byxorna från Vila? Vad tyckte ni? Jag är som besatt av dem så jag har beställt i rosa och gult också. Hittar man något som passar och är billigt så gäller det att köpa på sig ett lager. 😉 Jag har dem i svart, aprikos och orangerött sedan tidigare och mina favoriter hittills är de svarta och röda. De kostar 280 kr och finns hos Boozt.

Jag gillar dem för att de är generösa i midjan, har lagom hög/låg midja och blir perfekt hellånga på mig. Givetvis är de snygga på längre persooner också med sin 7/8-längd. Och jag tycker de håller formen bra. Vissa byxor hänger under ändan efter en timme bara.

2 Comments

  1. Annicka
    12 April 2013 / 09:20

    Så…nu har jag fått de svarta också, har de hallonröda sedan innan. Funderar på om ett par rosa också ska få flytta in i closeten. 🙂

    Ha en bra Fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.