Plugg

20130408-122047.jpg

Just nu pluggar jag matte, programmering, cellbiologi och SEO. Senare i vår blir det kemi och fysik. Och i sommar hoppas jag på sociala medier. Det var inte meningen att jag skulle plugga på heltid just nu, men jag vill hinna ta minst 21 hp innan hösten och det är ju så himla kul. 🙂 Var beredd på att det skulle vara lite segare att plugga på “äldre dar” men jag tycker nästan tvärtom. Jag känner mig på hugget trots sömnlösa nätter. Får jag bara till tid så ska det nog gå bra. Till hösten blir programmering, webb, sociala medier och/eller skrivande. Så att jag kan få nytta av mina erfarenhet av webben och samtidigt få utbildning på papper.

Bästa kollegieblocken är de olinjerade. Även om allt jag läser är distanskurser så använder jag pennan flitigt. Jag gillar att skriva handgripligen för att nöta in information.

1 Comment

  1. 8 April 2013 / 12:22

    Lycka till! Visst är det skoj att plugga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.