Mer volym i håret

Jag började göra ljusa slingor i håret 2003, vilket är exakt tio år sedan. I och med det så började jag använda Matrix Sleek Look för att dämpa friss. Vid senaste frisörbesöket fick jag också mörkare slingor, förutom ljusa, och hårkvaliteten kändes direkt bättre (mitt hår gillar toningar!) och jag behövde inte hårprodukter som dämpar friss. Jag kan t.ex knappt använda hårolja längre då det lätt blir fett, så det får jag ta i sparsamt på topparna enbart. För en tid sedan fick jag ett presskit med hårprodukter från Kicks, och med mitt “nya hår” har jag testat Kicks Volumizing Shampoo och Kicks Volumizing Conditioner som ska både stärka håret och ge det volym. Jag hade inte alltför höga förväntningar men faktum är att håret trivs jättebra med de här produkterna så de använder jag varje gång jag tvättar mitt hår vilket är ca var tredje dag. Produkterna ger håret volym. Jag bara tvättar och låter det självtorka och jag tycker det blir lagom med volym, inte torrt och yvigt som en risbuske utan lite skön volym. Testa!

Kicks Volumizing Shampoo och Kicks Volumizing Conditioner innehåller vardera 300 ml och kostar 79 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.