Lördag kväll

De små verkar sova nu. Jag tror de har fler tänder på gång så jag antar att det påverkar. Men nu sitter jag äntligen vid datorn. Tänkte plugga men måste först se till att spara allt från datorn på en extern hårddisk. Datorn klyddar nämligen så att inget syns på skärmen efter en tids inaktivitet. Det är inte klokt vad mycket extratid det går åt när inte tekniken flyter på. Det får bli en ny dator då jag haft den här i ganska många år, och jag vill att datorn ska funka perfekt inför hösten så att allt flyter på smidigt då.

Verkligen spännande att se hur det blir i höst. Jag har mitt eget företag inkl. bloggen, men vet fortfarande inte vad jag kommer in på för utbildning eller om det kanske blir jobb/anställning (såg ett jobb som hade varit som klippt och skuret för mig så jag kunde inte låta bli att söka).

Uppdaterat!
Glömmer mellan datorbytena vad som ska sparas. Är det mer än mail, favoriter, skrivbord, bilder, dokument som ska sparas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.