Liten hjälpreda

Idag fick jag hjälp av minstingen när jag skulle kika efter snygga kläder till bloggen. Jag tänker ta med dem en i taget på snabb “titta efter kläder till bloggen”-runda ca varannan vecka. Det är lite lättare att hålla koll på bara en liten i provrummet som bara kan gå åt ett håll i taget. 😉 Det är dessutom bra att dela upp tvillingar och göra olika saker med dem. Lillkillen fick stanna hos mormor och morfar och vara exklusivt ensam med dem. Jag tyckte det gick över förväntan trots att jag inte kom iväg förrän det egentligen var dags för hennes sovstund. Vi hann till och med att fika scones. Så trots att hon var lite trött hann jag kolla utbudet och ta några bilder med shoppingtips. Mitt mål är att ha stenkoll på utbudet i de vanligaste butikskedjorna så att jag kan ge er grymma shoppingtips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.