Halva dagens

Det blir så varmt i köpcentrum. Här har jag tagit av min Missoni-sjal och svarta kavajkofta från Dagmar. Det som blev kvar var t-shirt från Dagmar, byxor från Vila (som jag är i färd med att testa och ev. rekommendera om de håller formen) och jodphurs från Vagabond.

Jag ser verkligen fram emot våren! Frånvaro av ljus och liknande klarar mitt psyke mycket bra, men det är ju bara för trist och kallt att klä sig. Jag tror jag har fått nog av vinter. Håret hänger dassigt ner och jag är vintersliten. Men lika glad är jag för det. 🙂 Får boka frisörtid och klippa av en bra bit och mangla huden med fuktmask i massor. Så löser det sig nog. Lite mer sömn hade inte heller skadat.

Är ni fräscha till tusen? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.